Workshop Coachend gesprekken voeren

Worstel jij of worstelt jouw organisatie met de vraag wat je kunt doen om medewerkers te motiveren voor hun werk? Of met de vraag wat medewerkers stimuleert om uit eigen initiatief verantwoordelijkheid te nemen? Het inzetten van coachende gesprekstechnieken is een mogelijkheid om hier stappen in te zetten.

Waarom

Door coachend gesprekken te voeren, kun je aansluiten bij de intrinsieke motivatie van de medewerker. Wanneer de medewerker deze motivatie kan verbinden aan het werk dat hij doet, geeft dit positieve energie en inzet. Een coachende houding van de HR-professional, leidinggevende of senior collega kan de medewerker helpen om deze verbinding te maken.

Wat

De workshop bestaat uit een afwisseling van theorie over coachend gesprekken voeren en de introductie van en het oefenen met diverse gesprekstechnieken. Afhankelijk van de gewenste diepgang duurt de workshop een halve of een hele dag. Een praktijkgerichte ervaring die je daarna meteen kunt gaan toepassen!

Voor wie

HR-professionals, leidinggevenden en senior medewerkers.

Waar

De workshop kan op locatie van de opdrachtgever verzorgd worden of in het Poortgebouw van het Kruisherenklooster in Sint Agatha (zie foto).
www.kloostersintagatha.nl

Kosten

De kosten voor de begeleiding bedragen 500 euro (excl. BTW) voor een halve, en 900 euro (excl. BTW) voor een hele dag. Dit is inclusief voorbespreking en voorbereiding, maar exclusief eventuele kosten voor reizen, catering of locatiehuur.

Meer informatie

Sarah Schendeler
sarah@fermatecoaching.nl
06 – 22 34 98 39