Over mij

sarah-schendelerGraag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Sarah Schendeler (1975). Na een carrière van 15 jaar als planoloog bij met name overheidsorganisaties, ben ik in 2011 mijn eigen praktijk Fermate Coaching gestart. Daarmee heb ik mijn hart gevolgd: in dit werk geniet ik van de verbinding die ik maak met de mensen die ik begeleid en kan ik tevens mijn creativiteit en organisatiekracht inzetten.

Contact van hart tot hart is de basis van waaruit ik werk. Daarbij gebruik ik coachtechnieken die je helpen om antwoorden te krijgen op jouw coachvraag. Ik ben rustig, open en vriendelijk en heb een helder verstand. Mijn cliënten geven me terug dat de combinatie van ‘hart’ – ruimte om te delen en te ervaren – en ‘hoofd’ – uitnodigen tot ordenen en kiezen – hen verder helpt.

Mijn opleiding en ervaring hebben in 2017 geleid tot mijn certificering door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Aan de Psychosynthese Academie rondde ik in 2011 de vijfjarige opleiding tot coach-counselor af. Momenteel volg ik daar een verdiepingsjaar tot therapeut. Daarnaast heb ik de éénjarige Leergang Coach bij Schouten en Nelissen gevolgd.

Ik ben getrouwd en heb twee dochters en een zoon. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek.