Over mij

Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Sarah Schendeler (1975). Ik houd van uitdagingen én van creatieve oplossingen. In 2011 ben ik een grote uitdaging aangegaan en heb ik mijn eigen bedrijf Fermate Coaching gestart. Daarmee heb ik mijn hart gevolgd: in dit werk geniet ik van de verbinding die ik maak met de mensen die ik begeleid. Voordat ik deze stap waagde, heb ik 15 jaar met plezier gewerkt als planoloog en projectleider bij met name overheidsorganisaties. Ik ben getrouwd en heb twee dochters en een zoon. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek.

In het één op één contact met cliënten is de verbinding tussen mij en de cliënt de basis van waaruit ik werk. Niet de methode of de theorie, maar de mens staat centraal. Afgestemd op jouw coachdoelen stel ik vragen en bied ik oefeningen aan. Ik ben rustig, open en vriendelijk en heb een helder verstand. Mijn cliënten geven me terug dat de combinatie van ‘hart’ – ruimte om te delen en te ervaren – en ‘hoofd’ – uitnodigen tot ordenen en kiezen – hen verder helpt.

Mijn opleidingen tot coach (NOBCO) en psychosynthese therapeut en mijn eigen werkervaring binnen diverse organisaties maken mij geschikt om jou te helpen grip op de situatie te krijgen!