Over mij

Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Sarah Schendeler (1975). Ik ben spontaan, ik houd van uitdagingen én van creatieve oplossingen. In 2011 ben ik een grote uitdaging aangegaan en heb ik mijn eigen bedrijf Fermate Coaching gestart. Daarmee heb ik mijn hart gevolgd: in dit werk geniet ik van de verbinding die ik maak met de mensen die ik begeleid. Voordat ik deze stap waagde, heb ik 15 jaar gewerkt als planoloog en projectleider bij met name overheidsorganisaties.

Het contact tussen mij en en jou is de basis van waaruit ik werk. Niet de methode of de theorie, maar de mens staat centraal. Afgestemd op jouw coachdoelen stel ik vragen en bied ik oefeningen aan. Ik ben rustig, open en vriendelijk en heb een helder verstand. Mijn cliënten geven me terug dat de combinatie van ‘hart’ – ruimte om te delen en te ervaren – en ‘hoofd’ – uitnodigen tot ordenen en kiezen – hen verder helpt.

Mijn opleiding en ervaring hebben in 2017 geleid tot mijn certificering door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Daarmee voldoe ik aan de Europese normen voor coaching en counseling (EMCC). Aan de Psychosynthese Academie rondde ik in 2011 de vijfjarige opleiding tot coach-counselor af en in 2017 het verdiepingsjaar tot therapeut. Daarnaast heb ik de éénjarige Leergang Coach bij Schouten en Nelissen gevolgd.

Als zelfstandig ondernemer maak ik deel uit van diverse netwerken die me inspireren en waarmee ik graag samenwerk: als stress specialist ben ik verbonden aan de Stichting StressCentrum, als coach werk ik voor Zeelenberg adviseurs voor mens en organisatie en als redacteur en adviseur ben ik verbonden aan de Stichting SAM die werkt aan een vitale arbeidsmarkt in Brabant en Limburg.

Ik ben getrouwd en heb twee dochters en een zoon. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek.

Fermate Coaching is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 53278283.

Als coach ben ik gecertificeerd door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) op basis van Europese normen. Daarnaast ben ik als therapeut ingeschreven bij het kwaliteitsregister van de Psychosynthese Academie. Ik werk volgens de internationale ethische code en met de klachtenregeling en de algemene voorwaarden van de NOBCO.