Over mij

sarah-schendelerGraag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Sarah Schendeler (1975). Na een carrière van 15 jaar als planoloog bij met name overheidsorganisaties, ben ik in 2011 mijn eigen praktijk Fermate Coaching gestart. Daarmee heb ik mijn hart gevolgd: in dit werk geniet ik van de verbinding die ik maak met de mensen die ik begeleid en kan ik tevens mijn creativiteit en organisatiekracht inzetten.

Het contact tussen mij en de cliënt is de basis van waaruit ik werk. Niet de methode of de theorie, maar de mens staat centraal. Afgestemd op jouw coachdoelen stel ik vragen en bied ik oefeningen aan. Ik ben rustig, open en vriendelijk en heb een helder verstand. Mijn cliënten geven me terug dat de combinatie van ‘hart’ – ruimte om te delen en te ervaren – en ‘hoofd’ – uitnodigen tot ordenen en kiezen – hen verder helpt.

Mijn opleiding en ervaring hebben in 2017 geleid tot mijn certificering door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Daarmee voldoe ik aan de Europese normen voor coaching en counseling. Aan de Psychosynthese Academie rondde ik in 2011 de vijfjarige opleiding tot coach-counselor af en in juni 2017 het verdiepingsjaar tot therapeut. Daarnaast heb ik de éénjarige Leergang Coach bij Schouten en Nelissen gevolgd.

Als zelfstandig ondernemer maak ik deel uit van diverse netwerken die me inspireren en waarmee ik graag samenwerk: als stress specialist ben ik verbonden aan de Stichting StressCentrum, als coach werk ik voor Zeelenberg adviseurs voor mens en organisatie en als redacteur en adviseur ben ik verbonden aan de Stichting SAM die werkt aan een vitale arbeidsmarkt in Brabant en Limburg.

Ik ben getrouwd en heb twee dochters en een zoon. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek.