Sarah SchendelerGraag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Sarah Schendeler (1975). Ik ben getrouwd en heb twee dochters en een zoon. Wij wonen in Cuijk vlakbij de Maas. Wandelen in deze rustige omgeving vind ik heerlijk. Daarnaast geniet ik graag van muziek.

Ik houd van uitdagingen én van creatieve oplossingen. In 2011 ben ik een grote uitdaging aangegaan en heb ik mijn eigen bedrijf Fermate Coaching gestart. Daarmee heb ik mijn hart gevolgd: in dit werk geniet ik van de verbinding die ik maak met de mensen die ik begeleid.

Mijn cliënten geven me terug dat de combinatie van ‘hart’ – ruimte om te delen en te ervaren – en ‘hoofd’ – uitnodigen tot ordenen en kiezen – hen verder helpt.

Naast mijn werk in mijn eigen praktijk werk ik als medewerker ‘publieksdiensten en communicatie’ voor Klooster Sint Agatha. Op deze mooie, rustige plek is ook mijn praktijk gevestigd.

Voordat ik de stap richting een eigen praktijk zette, heb ik 15 jaar met plezier gewerkt als planoloog en projectleider bij met name overheidsorganisaties. Ik heb opleidingen gevolgd tot coach (NOBCO) en psychosynthese therapeut en ik volgde een bijscholing ‘wandelcoaching’.


Wat mijn cliënten zeggen

“Kan je zeer goed met jezelf confronteren, zonder dat het bedreigend wordt. Hierdoor ontstaat een opening voor de toekomst.”
“Prettig en rustig, wekt vertrouwen.”
“Werkwijze van het vanuit verschillende posities naar jezelf kijken (en jezelf toespreken) is heel verhelderend en maakt het soms grappig/luchtig als het wat heftig dreigt te worden.”
“Weet op een prettige manier – in behapbare stappen – het probleem bloot te leggen en naar een manier toe te werken om er mee om te gaan of oplossingen te vinden.”
“Sarah is een prettige persoon die goed kan luisteren en een groot empathisch vermogen heeft en toch voldoende ‘zakelijk’ blijft. Ze biedt voldoende sturing aan het gesprek en pikt heel goed de essentiële aspecten uit je verhaal.”
“Sarah laat je vooral zelf nadenken, maar geeft ook richting als je vastloopt. Prettige oefenvormen. Ook als ik iets eng vond, kwamen we daar uiteindelijk wel door de tijd te nemen of net een andere vraagstelling te hanteren.”
“Weet de problemen uit de vorige sessies goed samen te vatten en te plaatsen in lijn die gevolgd wordt.”
“Ik ben iedere keer met een inzicht naar huis gegaan.”


Coachlocatie

We kunnen elkaar zowel in mijn praktijkruimte in Klooster Sint Agatha of wandelend in de natuurrijke omgeving daarvan ontmoeten. Als de situatie daar om vraagt, kunnen we elkaar ook online ontmoeten.

Coachlocatie omgeving Klooster Sint AgathaOmgeving Praktijk Fermate Coaching – UNESCO-gebied De Maasheggen

error: Content is protected !!