Omgaan met hoge werkdruk

Een pagina ongelezen e-mails, je telefoon gaat, iemand komt langs met een verzoek, alweer een vergadering en aan die leuke klus kom je niet toe. Herkenbaar? Dan kan de training “Omgaan met hoge werkdruk” iets voor jou zijn.

Inhoud training

In de training “Omgaan met hoge werkdruk” sta je stil bij wat hoge werkdruk met je doet (bijeenkomst 1), welke manier van werken echt bij jou past (bijeenkomst 2) en welke mogelijkheden je zelf hebt om dat te realiseren (bijeenkomst 3).

De bijeenkomsten bestaan uit een afwisseling van theorie, zelfreflectie en uitwisseling. Daarnaast krijg je oefeningen aangereikt die je kunnen helpen om spanning en stress los te laten. Iedere deelnemer ontvangt een reader met achtergrondartikelen.

Data en locaties

De training wordt aangeboden via Mobiliteitscentrum Oss:
Op dinsdagen van 14.00 tot 17.00 uur: 10 en 31 oktober en 21 november 2017.
Aanmelden voor deze training kan alleen door medewerkers van organisaties die bij Mobiliteitscentrum Oss zijn aangesloten. Dit loopt via de website van het mobiliteitscentrum.

Daarnaast wordt een eendaagse training aangeboden tijdens de Summerschool van PGO Support op woensdag 12 juli 2017. Aanmelding is mogelijk voor medewerkers en vrijwilligers van patiënten- en cliëntenorganisaties. Aanmelding verloopt via de website van PGO Support.

Neem contact op om deze training In Company en Op Maat voor u te maken.