Inspiratiedagen

Ga jij voor geïnspireerd leiderschap? Dit is je kans!

In 2017 organiseren Sarah Klein Haneveld van Firestarter.nu en Sarah Schendeler van Fermate Coaching in ieder seizoen een Inspiratiedag. Voor directeuren, managers en leidinggevenden die op zoek zijn naar nieuwe inspiratie in hun werk.

Op een Inspiratiedag begeleiden wij jouw zoekproces naar inspiratie. We bieden handvatten voor Geïnspireerd Leiderschap en helpen je om te bepalen hoe jij optimaal jouw passie, talenten en inspiratie kunt leven. Daarbij is ook aandacht voor de belemmeringen die je tegen komt en het bouwen aan vertrouwen en geloof in je eigen kracht. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten, en zelfbenoemde stappen om jouw inspiratie vorm te kunnen geven.

Theoretische ankers vinden we in de hedendaagse inzichten in leiderschap en positieve psychologie, zoals die beschreven zijn door bijvoorbeeld Stephen Covey (‘Zeven eigenschappen van effectief leiderschap’), Otto Scharmer (‘Theory U’) of Marinus Knoope (‘De creatiespiraal’). Deze ankers gebruiken we om de belangrijkste informatiebron te ontsluiten: jij zelf. Deze bron boren we aan met praktische en meditatieve oefeningen gericht op reflectie, bewustwording en nieuwe inspiratie. Lees in mijn blog meer over inspiratie.

Programma Herfst

Op vrijdag 13 oktober (9.30 – 17.00 uur) laten we ons inspireren door de herfst:

Ochtend
Ontvangst met koffie/thee
Kennismaken en afspraken
Inleiding ‘Inspiratie, Verborgen Potentie, Oogsten en Loslaten’
Koffie/thee en kloosterkoek
Wandeling en Inspiratie-oefening in de Maasheggen

Middag
Inleiding ‘Persoonlijk leiderschap en Dirigent zijn van je eigen leven’
Verbeeldingsoefening
Koffie/thee
In tweetallen uitwerken beeld in concrete stappen
Plenair bespreken voornemens
Afsluitende reflectie

We werken in een groep van maximaal 12 deelnemers. We werken afwisselend in de groep, in tweetallen en individueel. Als het weer het toelaat werken we ook buiten.

Waar

In de prachtige, rustige omgeving van de Brabantse Maasheggen, vlak onder Nijmegen, ligt Nederlands oudste klooster: Klooster Sint Agatha. Dit klooster wordt momenteel herbestemd tot een plek voor wonen, werken en bezinnen en biedt een ideale ambiance om tot jezelf te komen.

De “Inspiratiedagen” vinden plaats in het poortgebouw (zie foto) met uitzicht over de Kloosterlaan en de kruidentuin. Bij goed weer werken we ook buiten.

Kosten

De kosten bedragen 450 euro (excl. BTW) per dag. Dit is inclusief koffie/thee en lunch en een telefonische intake vooraf. Een “Inspiratiedag” kan ook In Company en Op Maat worden gegeven, voor DT, MT of als heisessie. Wij komen graag langs om met u te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

BegeleidingSarah Klein Haneveld en Sarah Schendeler

Sarah Klein Haneveld www.firestarter.nu werkt als strategisch adviseur, kwartiermaker en procesmanager op bestuurlijk niveau in de stedelijke ontwikkeling, volkshuisvesting en het sociaal domein. Daarnaast werkt zij als coach en trainer om mensen en organisaties te begeleiden in het vormgeven en realiseren van nieuwe dromen, ambities en levenskeuzes. Haar stijl is enthousiasmerend, open en gedreven. Van droom naar daad. Van vonk tot vuur.

Sarah Schendeler is NOBCO geaccrediteerd coach en psychosynthese therapeut. Zij begeleidt mensen als trainer en coach op het gebied van werkdruk, coachend leiding geven en persoonlijke effectiviteit. Daarnaast heeft zij ruime ervaring als project- en programmaleider voor overheden in de ruimtelijke ordening. Zij werkt vanuit de prachtige locatie Klooster Sint Agatha. Kwaliteiten die bij Sarah horen: helder, rustig en verbindend.

Meer informatie

Onze flyer met meer praktische informatie over de Inspiratiedagen download je hier.

Uiteraard kun je ons ook bellen of e-mailen. We komen graag met je in contact!

Sarah Klein Haneveld: 06 – 12 81 79 77 of sarah@firestarter.nu
Sarah Schendeler: 06 – 22 34 98 39 of sarah@fermatecoaching.nl

Direct aanmelden