Inspiratiedagen

Verbind je met jouw inspiratie in het werk!

In 2017 organiseren Sarah Klein Haneveld van Firestarter.nu en Sarah Schendeler van Fermate Coaching in ieder seizoen een Inspiratiedag. Voor directeuren, managers en leidinggevenden die op zoek zijn naar nieuwe inspiratie in hun werk.

Voor wie

Je hebt een uitdagende en verantwoordelijke baan. Overspoeld door een drukke agenda en hoge verwachtingen kom je er niet aan toe stil te staan bij het ‘waarom’ van wat je doet. Je mist inspiratie, bevlogenheid en een gevoel van voldoening in je werk. Je hebt behoefte te evalueren of je nog op de goede weg zit en je wilt jouw doelen weer helder krijgen. Dan is een “Inspiratiedag” iets voor jou.

Watklooster-met-bloem_sarah-schendeler

Eens per kwartaal een dag stilstaan bij waar je staat en waar je heen wilt in het werk. Eén dag de ruimte voor stilte, reflectie, inspiratie en energie opdoen. De seizoenen inspireren ons:

  • Winter. Naar binnen keren, verstillen, verbinden met waar je nu staat en bewustworden van jouw dieperliggende drijfveren en talenten.
  • Lente. Het laten aanwakkeren van jouw inspiratie en het laten ontkiemen van nieuwe ideeën.
  • Zomer. Het tot wasdom laten komen van nieuwe plannen en ambities.
  • Herfst. De echte transformatie is nu gaande, waarbij je in jouw huidige werk of in een nieuw carrièreperspectief vorm en inhoud geeft aan de opgedane inzichten.

We werken in een groep van maximaal 12 deelnemers. Het programma bestaat uit een afwisseling van theorie, opdrachten waarbij je de theorie toepast op jouw situatie en stilte momenten.

Theoretische ankers vinden we in de hedendaagse inzichten in leiderschap en positieve psychologie, zoals die beschreven zijn door bijvoorbeeld Stephen Covey (‘Zeven eigenschappen van effectief leiderschap’), Otto Scharmer (‘Theory U’) of Marinus Knoope (‘De creatiespiraal’). Deze ankers gebruiken we om de belangrijkste informatiebron te ontsluiten: jij zelf. Deze bron boren we aan met praktische en meditatieve oefeningen gericht op reflectie, bewustwording en nieuwe inspiratie.

Waar

In de prachtige, rustige omgeving van de Brabantse Maasheggen, vlak onder Nijmegen, ligt Nederlands oudste klooster: Klooster Sint Agatha. Dit klooster wordt momenteel herbestemd tot een plek voor wonen, werken en bezinnen en biedt een ideale ambiance om tot jezelf te komen.

De “Inspiratiedagen” vinden plaats in het poortgebouw (zie foto) met uitzicht over de Kloosterlaan en de kruidentuin. Bij goed weer werken we ook buiten.

Wanneer

Vier vrijdagen van 9:30 tot 17:00 uur: 13 januari, 7 april, 7 juli en 13 oktober 2017.
Je kunt je opgeven voor een losse dag of voor het jaarprogramma van vier bijeenkomsten.

Kosten

De kosten bedragen 450 euro (excl. BTW) per dag. Dit is inclusief koffie/thee en lunch en een telefonische intake vooraf. Een “Inspiratiedag” kan ook In Company en Op Maat worden gegeven, voor DT, MT of als heisessie. Wij komen graag langs om met u te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

BegeleidingSarah Klein Haneveld en Sarah Schendeler

Sarah Klein Haneveld www.firestarter.nu werkt als strategisch adviseur, kwartiermaker en procesmanager op bestuurlijk niveau in de stedelijke ontwikkeling, volkshuisvesting en het sociaal domein. Daarnaast werkt zij als coach en trainer om mensen en organisaties te begeleiden in het vormgeven en realiseren van nieuwe dromen, ambities en levenskeuzes. Haar stijl is enthousiasmerend, open en gedreven. Van droom naar daad. Van vonk tot vuur.

Sarah Schendeler is NOBCO geaccrediteerd coach en psychosynthese therapeut. Zij begeleidt mensen als trainer en coach op het gebied van werkdruk, coachend leiding geven en persoonlijke effectiviteit. Daarnaast heeft zij ruime ervaring als project- en programmaleider voor overheden in de ruimtelijke ordening. Zij werkt vanuit de prachtige locatie Klooster Sint Agatha. Kwaliteiten die bij Sarah horen: helder, rustig en verbindend.

Meer informatie en aanmelden

Onze flyer met meer praktische informatie over de Inspiratiedagen download je hier.
Uiteraard kun je ons ook bellen of e-mailen. We komen graag met je in contact!

Sarah Klein Haneveld: 06 – 12 81 79 77 of sarah@firestarter.nu
Sarah Schendeler: 06 – 22 34 98 39 of sarah@fermatecoaching.nl